ua en ru

Рада проведе святкове засідання 8 травня

Рада проведе святкове засідання 8 травня Фото: Народні депутати

За відповідне рішення проголосували лише 232 нардепа

Народні депутати підтримали проект постанови №2590 "Про внесення змін до календарного плану проведення другої сесії Верховної Ради України сьомого скликання". За відповідне рішення проголосували лише 232 нардепа при 226 мінімально необхідних, передає кореспондент РБК-Україна.

"Ми визначили: 6 - парламентські слухання, 8 - урочисте засідання, - сказав спікер Верховної Ради України Володимир Гройсман.

Відзначимо, що згідно з рішенням Верховної Ради від 9 квітня 2015 р., в Україні 8 травня відзначається День пам'яті жертв Другої світової війни.

Також ця постанова передбачає зміни в календарний план другої сесії Верховної Ради, згідно з якими тиждень з 5 по 8 травня буде робота в комітетах і фракціях замість пленарних засідань, а тиждень з 12 по 15 травня буде пленарним.

Так, 12 травня - засідання погоджувальної ради, пленарні засідання; 13 травня - пленарне засідання, робота в комітетах, комісіях, фракціях і групах; 14 травня - пленарні засідання; 15 травня - година запитань до уряду та пленарне засідання.

Нагадаємо, вчора народні депутати не підтримали проект постанови №2590 "Про внесення змін до календарного плану проведення другої сесії Верховної Ради України".