ua en ru

Гройсман відкрив засідання Верховної Ради та оголосив перерву на 30 хвилин

Гройсман відкрив засідання Верховної Ради та оголосив перерву на 30 хвилин Фото: Верховна Рада

У сесійній залі зареєструвалися 331 нардеп

Голова Верховної Ради України Володимир Гройсман відкрив ранкове засідання парламенту. У сесійній залі зареєструвалися 331 нардепів.

"Шановні депутати, у сесійні залі зареєстровано 331 народний депутат, я оголошую засідання Верховної Ради України відкритим", - сказав Гройсман.

Після цього спікер парламенту оголосив 30-ти хвилинну перерву на вимогу ракцій та запросив колів фракцій до себе в кабінет на нараду.

"Шановні колеги, на вимогу фракції "Батьківщина", "Самопоміч", а також "Блоку Петра Порошенка" і "Народного фронту", я оголошую зараз 30-ти хвилинну перерву, я прошу керівників всіх фракцій та груп українського парламенту зайти до кабінету голови для проведення наради з питань порядку денного. На 30 хвилин оголошується перерва", - сказав Гройсман.

Відповідно до порядку денного, Верховна Рада України сьогодні, 16 липня, планує включити до порядку денного законопроект № 1-1/495 "Про внесення змін до Конституції України (щодо децентралізації влади)".

Крім того, нардепи розглянуть проект востанови про календарний план проведення третьої сесії Верховної Ради України восьмого скликання, законопроект №1-1/476 "Про внесення зміни до Бюджетного кодексу України щодо експерименту в Одеській, Волинській та Львівській областях з фінансування реконструкції, поточного ремонту автомобільних доріг загального користування державного значення".