ua en ru

Рада 19 травня розгляне всі кадрові питання, - Ляшко

Рада 19 травня розгляне всі кадрові питання, - Ляшко Фото: координатор коаліції Олег Ляшко

Сьогодні Кабмін внесе в Раду кандидатури на посади голів ФДМУ та АМКУ

Верховна Рада України у вівторок, 19 травня 2015 р., розгляне питання про призначення керівників Фонду державного майна та Антимонопольного комітету, а також членів Вищої ради юстиції та Рахункової палати. Про це журналістам повідомив координатор коаліції, лідер Радикальної партії Олег Ляшко за підсумками зустрічі з прем'єр-міністрів, передає кореспондент РБК-Україна.

"Домовилися про те, що у вівторок будемо голосувати всі кадрові питання - про голову Фонду майна і Антимонопольного комітету, членів Вищої Ради юстиції, голови Рахункової палати та інші кадрові питання", - зазначив Ляшко.

Він додав, що в п'ятницю, 15 травня, відбудеться зустріч за участю Президента Петра Порошенка, прем'єр-міністра Арсенія Яценюка та секретаря РНБО Олександра Турчинова, де буде прийнято остаточне рішення по всіх кадрових питань.

Ляшко зазначив, що сьогодні Кабмін внесе в Раду кандидатури на посади керівників ФДМУ і АМКУ.

"До вівторка повинні опрацювати всі ці питання для того, щоб вийти на консолідовану позицію фракцій коаліції... прислухалися До наших аргументів, рішення прийнято, голосування перенесено на наступний вівторок", - додав він.

Ляшко підтвердив, що на посаді голови ФДМУ узгоджена кандидатура Ігоря Білоуса, а на посаду голови АМКУ Юрія Терентьєва.

"Хоча, щодо Білоуса є суттєві зауваження у представників різних фракцій", - зазначив він.

Нагадаємо, ще в кінці квітня парламентська коаліція не змогла узгодити кандидатури колишнього голови Державної фіскальної служби Ігоря Білоуса та фінансиста Юрія Терентьєва на посади голів ФДМУ та АМКУ відповідно.