ua en ru

Я радий, що ми дійшли до цієї стадії, хоча хотіли більшого, - Сергій Ребров

Я радий, що ми дійшли до цієї стадії, хоча хотіли більшого, - Сергій Ребров Фото: Сергій Ребров

Тренер киян прокоментував поразку в Італії

Головний тренер "Динамо" Сергій Ребров після вильоту з Ліги Європи сказав, що залишився задоволеним тим, як його підопічні провели євросезон. Про це він розповів в інтерв'ю каналу "Футбол 2".

"Думаю, хлопці старалися і віддали всі сили. Нам немає в чому дорікнути їх у цьому розіграші Ліги Європи. Хлопці віддавалися і виривали дуже важкі матчі. Сьогодні ми протистояли дуже сильному супернику, який, напевно, справедливо переміг. Є у мене питання по видаленню Ленса, але зараз про це говорити немає сенсу. Так, ми вилетіли з турніру, але ми в ньому виступили гідно.

Як на мене, ніяких помилок не було. "Фіорентина" грала вдома, де завжди контролює м'яч. Намагалися оборонятися компактно, але у суперника дуже сильний потенціал в атаці. Вони створювали моменти в першому таймі, а після видалення стало ще важче. Навіть граючи вдесятьох, в кінці гри ми створили декілька моментів і могли зрівняти рахунок.

В першому моменті Ленс боровся і отримав картку в боротьбі. Не можу сказати, чи була картка, адже таких моментів було багато. У другому епізоді я симуляції не бачив. Як ми бачили на повторі, гравець суперника дійсно бив Ленса по грі. Я схиляюся до того, що був пенальті. Навіть якщо не пенальті, то симуляції точно не було.

У другому команда діяла компактно і намагалася відпрацьовувати і за того хлопця, якого видалили. Я вдячний команді. Дуже складно протистояти вдесятьох команді, яка добре контролює м'яч і має хороший потенціал в атаці.

Були дуже складні ігри, особливо в плей-офф, коли ми програвали в перших матчах. Ми виглядали гідно. Всі говорили, що не ігри на виїзді, а вдома ми показували свій потенціал. Я радий, що ми дійшли до цієї стадії, хоча хотіли більшого. На цій стадії дійсно не було слабких суперників. Я хочу привітати "Дніпро" з виходом у півфінал і побажати їм удачі. Це цікавий і дуже важливий турнір для України".

Нагадаємо, матч у Флоренції завершився з рахунком 0:2.