ua en ru

Працівників транспортного департаменту КМДА перевірять на компетентність

Працівників транспортного департаменту КМДА перевірять на компетентність Фото: Мер Києва Віталій Кличко

За результатами перевірки проведуть кадрові зміни

Працівників департаменту транспортної інфраструктури Київської міської державної адміністрації перевірять на компетентність та відповідність займаним посадам. Про це повідомив новий керівник департаменту транспортної інфраструктури Олександр Козловський, передає прес-служба відомства.

"Існуюча в департаменті кадрова політика не сприяла розвитку транспортної інфраструктури столиці. Відсутність кваліфікованих фахівців на відповідальних місцях, порушення трудової дисципліни і навіть відвертий саботаж роботи деструктивно впливали на галузь. Після кількох перевірок ми вже звільнили найбільших порушників. Найближчим часом ми протестуємо всіх співробітників департаменту щодо їх професійної компетентності", - розповів Козловський.

Він додав, що за результатами перевірки в департаменті транспортної інфраструктури будуть винесені рішення щодо кадрових змін.

Нагадаємо, раніше департамент транспортної інфраструктури Києва звернувся до Кабінету міністрів України, Міністерству економічного розвитку і торгівлі України та Міністерства інфраструктури України з ініціативою збереження повноважень місцевих органів виконавчої влади у сфері регулювання тарифів на перевезення пасажирів і вартість проїзних квитків у міському пасажирському транспорті - метрополітені, автобусі, трамваї, тролейбусі.