ua en ru

На п'яти станціях київського метро заробила мобільний зв'язок та Інтернет

На п'яти станціях київського метро заробила мобільний зв'язок та Інтернет Фото: у київському метро заробила мобільний зв'язок та Інтернет

Зв'язок та Інтернет будуть доступні на станції "Театральна", "Хрещатик", "Золоті ворота", "Університет", "Майдан Незалежності"

Ще на п'яти станціях метро в Києві запрацювала мобільний зв'язок та Інтернет. Про це йдеться в повідомленні прес-служби КП "Київський метрополітен" у Facebook.

Зокрема, пасажири можуть користуватися цими послугами на станціях: "Театральна", "Хрещатик", "Золоті ворота", "Університет", "Майдан Незалежності" і перегонах між ними.

"Це другий етап інвестиційного проекту, який впроваджує інвестор в метрополітені. Спочатку був побудований комутаційний вузол і змонтована мережа на станціях і в тунелі між "Політехнічним інститутом" і "Вокзальній", - відзначили в прес-службі метрополітену.

Мобільний зв’язок запрацював на центральних станціях*****Ще на п’яти станціях столичної підземки запрацював якісний мо...

Posted by КП "Київський метрополітен" on 29 Май 2015 г.

Нагадаємо, київський метрополітен на час проведення загальноміських заходів до дня міста та Дня Києва в ніч з 30 на 31 травня буде працювати на годину довше.