ua en ru

Путінським "Нічним вовкам" віддають в оренду 227 га землі в Севастополі

Путінським "Нічним вовкам" віддають в оренду 227 га землі в Севастополі Фото: "Нічні вовки" та Володимир Путін

Вартість 1 кв. м ділянки визначена постановою у розмірі 536,96 тис. руб

Російський уряд Севастополя виділив Молодіжної автономної некомерційної організації "Нічні вовки" 227 га землі під розміщення "багатофункціонального спортивно-патріотичного центру екстремальних видів спорту". Про це повідомляє "Крим. Реалії".

Відзначається, що відповідна постанова від 12 травня 2015 р. розміщено на сайті російського уряду Севастополя. У постанові говориться, що "в оренду передається земельна ділянка загальною площею 2665560+/- 575 кв. м, розташованому в р. Севастополь, Балаклавський район, в районі гори Гасфорт".

Як зазначено в документі, що виділяється земля відноситься до категорії земель населених пунктів", а вартість 1 кв. м ділянки визначена постановою у розмірі 536,96 тис. руб.

"Метою проекту є визначення стратегічних напрямів просторового розвитку та організація території в межах планувальної зони, визначення потенціалу для комплексного розвитку територій та обгрунтування розміщення муніципальних об'єктів для створення розважально-пізнавального парку, природного рекреаційної зони, забезпечення території об'єктами соціального, історико-культурного та культурно-побутового обслуговування", - йдеться в окремому повідомленні російського уряду Севастополя.

Нагадаємо, Рамзан Кадиров подарував "Нічних вовків" 16 мотоциклів.