ua en ru

Путін привітав Обаму з Днем незалежності США

Путін привітав Обаму з Днем незалежності США Фото: Володимир Путін і Барак Обама

Путін впевнений, що РФ і США можуть знайти вирішення міжнародних проблем

Президент Росії Володимир Путін привітав Президента США Барака Обаму з Днем незалежності США. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Кремля.

"Володимир Путін привітав Президента Сполучених Штатів Америки Барака Обаму з національним святом - Днем незалежності", - йдеться в повідомленні.

У вітальній телеграмі Путін зазначив, що російсько-американські відносини, незважаючи на розбіжності, "залишаються найважливішим фактором забезпечення стабільності і безпеки в світі".

Путін також висловив упевненість, що, "вибудовуючи діалог на основі принципів рівноправності та взаємної поваги інтересів один одного, Росія і США здатні знаходити рішення найскладніших міжнародних проблем та ефективно протистояти глобальним загрозам і викликам".

Відзначимо, раніше сьогодні Президент України Петро Порошенко привітав американців з їх національним святом.

"Свобода б'ється в серці Українського Народу так само гаряче, як і народу США. "Живіть вільно, або помріть" - гасло американської революції, яке стало духом боротьби українських солдатів проти російської агресії", - написав глава держави у своєму Facebook.

Свобода б’ється у серці Українського Народу так само палко, як і народу США.«Живіть вільно, або помріть» - гасло амери...

Posted by Петро Порошенко on 3 Июль 2015 г.

Нагадаємо, в цьому році Путін не привітав Порошенка з 9 травня.