ua en ru

Публічно звільнений Саакашвілі чиновник став віце-мером Одеси

Публічно звільнений Саакашвілі чиновник став віце-мером Одеси Фото: Михайло Саакашвілі

Мер Одеси Геннадій Труханов призначив нового заступника, ним став Андрій Котляр

Публічно звільнений главою Одеської області Михайлом Саакашвілі чиновник став віце-мером Одеси. Мер Одеси Геннадій Труханов призначив новим заступником Андрія Котляра, передає місцеве видання "Траса Е-95".

"Призначити Котляра Андрія Івановича виконуючим обов'язки заступника Одеського міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, за переведенням", - йдеться на сайті міськради Одеси.

Відзначається, що на офіційному сайті Одеської облдержадміністрації Котляр досі значиться співробітником управління взаємодії з правоохоранительными органами, оборонної роботи, запобігання та виявлення корупції ОДА.

Нагадаємо, саме це управління, а також відділ внутрішнього аудиту 3 липня публічно розігнав Саакашвілі. Інцедент стався після заслуховування доповідей керівників відділу внутрішнього аудиту управління взаємодії з правоохоронними органами, Саакашвілі ухвалив рішення ліквідувати ці підрозділи, так як з'ясувалося, що реальних результатів боротьби з корупцією за минулий рік немає.

Раніше також повідомлялося, що Саакашвілі в ході прес-конференції влаштував словесну перепалку з головою Державіаслужби Денисом Антонюком. Зокрема Саакашвілі сказав, що принцип "відкритого неба" нічого не змінить, ціни на квитки будуть такими ж високими, "якщо і далі буде монополія на польоти окремих компаній". На що в свою чергу Антонюк відповів, що ці реформи в Грузії ні до чого не привели.