ua en ru

Прощання з Єремєєвим пройде у Луцьку 15 серпня

Прощання з Єремєєвим пройде у Луцьку 15 серпня Фото: Ігор Єремєєв

Точний час прощання з нардепом буде оголошено пізніше

Прощання з народним депутатом України Ігорем Єремеєвим, який помер напередодні на 48-му році життя, пройде в Луцьку (Волинська область). Про це повідомляє місцеве видання "Волинські новини".

"У суботу, 15 серпня, в обласному українському академічному музично-драматичному театрі ім. Т. Г. Шевченка (Театральна площа Луцька) відбудеться прощання з Ігорем Єремєєвим", - повідомляє видання.

Як зазначається, точний час похорон Єремєєва стане відомо пізніше.

Нагадаємо, Ігор Єремєєв 26 липня 2015 р. отримав серйозну черепно-мозкову травму, впавши з коня у Волинській області. Незабаром він був транспортований в одну з європейських клінік для проходження лікування, однак увечері 12 серпня стало відомо, що нардеп помер.

Зазначимо, що у Верховній раді VІІІ скликання Ігор Єремєєв був головою депутатської групи "Воля народу". Крім того він був співвласником групи компаній "Континіум", активи якої знаходиться одна з найбільших в Україні мереж АЗС WOG, Херсонський нафтопереробний завод та інші підприємства. У 2013 р. в рейтингу найбагатших українців стан Ігоря Єремєєва оцінювалося в 151 млн дол.