ua en ru

Прокурори просять залишити Корбану цілодобовий арешт

Прокурори просять залишити Корбану цілодобовий арешт Фото: Геннадій Корбан

Представник обвинувачення вважає, що підозрюваний може виїхати в Ізраїль

Представник обвинувачення у справі лідера УКРОПу, підозрюваного у створенні організованого злочинного угрупування, Геннадія Корбана просить залишити йому запобіжний захід у вигляді цілодобового арешту із зобов'язанням носити електронний засіб контролю. Про це під час судового засідання у Печерському районному суді м. Києва щодо зміни запобіжного заходу та процесуальних обов'язків Корбану заявив один із представників сторони обвинувачення прокурор Чиж, передає кореспондент РБК-Україна.

"Прошу оставити рішення щодо цілодобового арешту підозрюваного Корбана та носіння електронного засобу контролю в силі", - повідомив він.

За його словами, при встановленні Корбану міри запобіжного заходу на "нічний" домашній арешт підозрюваний може, зокрема, виїхати в Ізраїль.

"В нього є близькі родичі, а саме відповідна сестра в Ізраїлі, таким чином я вбачаю, що є ризик того, що підозрюваний Корбан може сховатися від органу досудового розслідування, саме втекти за кордон", - сказав представник сторони обвинувачення.

Нагадаємо, сьогодні, 17 грудня 2015 року, в Печерському районному суді Києва розпочалось судове засідання по розгляду клопотання захисту лідера партії УКРОП Геннадія Корбана про зміну запобіжного заходу у вигляді цілодобового арешту з носінням електронного засобу контролю.