ua en ru

Прокопів обраний секретарем Київради

Прокопів обраний секретарем Київради Фото: Володимир Прокопів

Кандидатуру Прокопіва висунув мер Києва Віталій Кличко

Володимир Прокопів обраний заступником мера Києва, секретарем Київської міської ради. За відповідне рішення проголосували 80 депутатів, передає кореспондент РБК-Україна.

Зазначимо, кандидатуру Прокопіва висунув мер Віталій Кличко. У попередньому скликанні Київради Прокопів обіймав посаду голови земельної комісії.

Відразу після обрання Прокопів заявив, що його головним завданням буде забезпечення ефективної роботи депутатського корпусу та секретаріату.

"Я переконаний, що найголовніше в роботі колегіального органу - дотримання регламенту. Якщо працювати у відповідності з визначеною регламентом процедури, не буде жодних проблем не буде конфліктів і не буде "протягування" ніяких рішень. Як секретар Київради я мушу і буду стежити за тим, щоб були створені максимально сприятливі і комфортні умови для роботи абсолютно всіх депутатів на засіданнях і в комісіях", - сказав він.

Крім того, новообраний секретар доручив комісії Київради з питань бюджету та соціально-економічного розвитку провести засідання завтра, 2 грудня.

"Я даю протокольне доручення, згідно з яким бюджетна комісія повинна зібратися вже завтра розглянути проект бюджету і програми соціально-економічного розвитку на 2016 рік, щоб 3 грудня ми могли зібратися на окреме бюджетне пленарне засідання і прийняти проект бюджету і програми СЕР до розгляду", - заявив Прокопів.

Нагадаємо, у Київській міській раді створено п'ять фракцій: "Солідарність", "Самопоміч", "Батьківщина", "Свобода" та "Єдність".