ua en ru

Президентська охорона виштовхала Ляшка із зали засідань Нацради реформ

Президентська охорона виштовхала Ляшка із зали засідань Нацради реформ Фото: Олег Ляшко

За словами Ляшка, Порошенко наказав більше його не запрошувати

Охорона Президента України Петра Порошенка виштовхала народного депутата України Олега Ляшка з зали засідань Ради реформ. Про це журналістам заявив сам Ляшко, передає кореспондент РБК-Україна.

"Щойно президентська охорона виштовхали мене з зали засідань, де відбувалось засідання Національної ради реформ під головуванням Президента ... Порошенко дав команду вивести мене з залу, і мене ледь не силою виштовхували з цього залу. Він мені сказав: "Вийди і більше я не хочу тебе бачити, і більше Ляшка не запрошувати, поки він переді мною не вибачиться", - заявив Ляшко.

Нардеп заявив, що ця ситуація виникла через його незгоду з політикою, яку проводить Президент.

"За що - за те, що я виступив і сказав Петру Порошенку все, що ми думаємо з приводу його політики, яку він зараз проводить",- зазначив нардеп.

Зокрема, за словами Ляшка, його виступ стосувався подань Генпрокурора на зняття недоторканості з депутатів від Радикальної партії, вимоги "радикалів" щодо відставки Генпрокурора Віктора Шокіна та фальсифікацій виборів у 205 окрузі.

Нагадаємо, раніше Олег Ляшко заявив, що Петро Порошенко в присутності свідків погрожував йому внесенням подань на арешт депутатів від фракції Радикальної партії.