ua en ru

Правоохоронці виявили схрон з боєприпасами поблизу лінії розмежування у Донецькій обл

Правоохоронці виявили схрон з боєприпасами поблизу лінії розмежування у Донецькій обл Фото: правоохоронці виявили схрон з боєприпасами поблизу лінії розмежування

Вилучене направлено на експертизу

Правоохоронці виявили схрон з боєприпасами поблизу лінії розмежування у Донецькій області. Про це йдеться у повідомленні прес-служби головного управління Міністерства внутрішніх справ України у Донецькій обл.

"2 протитанкові міни, 4 тротилові шашки, електродетонатор, 4 мішечка з речовиною, схожою на порох, патрони до автомата, пакет канабісу і предмети для виготовлення наркотиків, а також прапор терористичної організації ДНР вилучені співробітниками Дружківського міськвідділу міліції в недобудованому будинку с. Верхньоторецьке", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, до чергової частини Дружківського МВ надійшло повідомлення від співробітника СБУ про те, що в недобудованому будинку с. Верхньоторецьке Ясинуватського району виявлено арсенал вибухонебезпечних предметів.

"Факт внесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 263 "Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами" Кримінального кодексу Україні. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що СБУ затримала військовослужбовця при спробі продажу боєприпасів.