ua en ru

В "Практікер Україна" заявляють про спроби рейдерського захоплення компанії

Керівник однієї з великих торговельних мереж з продажу будматеріалів "Практікер Україна" Олексій Мечинський 11 серпня в ході прес-конференції заявить про спробу групи невідомих осіб заволодіти рейдерським шляхом активами компанії. Мечинський звернувся в правоохоронні органи з проханням розібратися в ситуації, яка може призвести до повної втрати власником корпоративних прав.

Керівник компанії надасть журналістам факти підробки рейдерами документів ТОВ "Практікер Україна", цілеспрямованого введення в оману Служби безпеки України в рамках реалізації злочинної схеми заволодіння активами найбільшої торгової мережі.

На адресу СБУ від групи зловмисників надійшов лист, в якому ТОВ "Практікер Україна" звинувачується у співпраці з сепаратистами так званої ДНР. У документі вказується, що компанія нібито підтримує зв'язок з сепаратистами через магазин, розташований в Макіївці Донецької області.

Як зазначається, насправді, з листопада 2014 року ТОВ "Практікер Україна" не контролює магазин на території так званої ДНР, про що офіційно попередила своїх партнерів.

Крім того, Мечинський надасть докази фінансової та матеріальної підтримки торгової мережею Збройних сил України та добровольчих батальйонів в зоні проведення АТО.

Мечинський просить правоохоронні органи, а саме прокуратуру, МВС і СБУ перевірити факт про ймовірну причетність до організації рейдерської атаки осіб, причетних до фінансово-господарської діяльності компанії.