ua en ru

Пожежа на Хрещатику: у гасінні беруть участь 15 одиниць техніки та 75 рятувальників

Пожежа на Хрещатику:  у гасінні беруть участь 15 одиниць техніки та 75 рятувальників Фото: пожежа на Хрещатику (РБК-Україна)

Біля будівлі також знаходяться медики

У гасінні пожежі на Хрещатику, який проходить в будівлі колишнього Центрального гастроному, беруть участь 15 одиниць спецтехніки та 75 чоловік особового складу. Про це повідомляє прес-служба Державної служби з питань надзвичайних ситуацій (ДСНС).

"У Київі, за адресою вулиця Хрещатик, 40/1 в будинку, що реставрується, розпочалася масштабна пожежа. Зараз триває гасіння. Уточнення площі пожежі ускладнюється розташованим на фасаді банером. До гасіння залучено 15 одиниць техніки та 75 чоловік особового складу", - повідомили в ДСНС.

Спочатку ДСНС у своєму повідомленні зазначила, що площа спалаху складає 1000 м, і що існує небезпека того, що вогонь перекинеться на інші будівлі. Однак потім ця інформація була видалена з сайту Служби. Пізніше в ДСНС підтвердили, що площа горіння склала тисячу кв. м.

На місці події присутні також автомобілі швидкої допомоги. Медики повідомляють, що на даний момент в результаті пожежі ніхто не постраждав.

Рух по Хрещатику на ділянці від Майдану Незалежності до Бессарабської площі перекрито.

altaltaltaltaltalt

Фото: пожежа на Хрещатику (РБК-Україна)

Нагадаємо, в центрі Києва на Хрещатику загорілася будівля колишнього центрального гастроному.