ua en ru

З’явилося відео прориву Саакашвілі лінії українських прикордонників

З’явилося відео прориву Саакашвілі лінії українських прикордонників Фото: Михайло Саакашвілі (facebook.com/SaakashviliMikheil)

Натовп прихильників Саакашвілі «прорвав» кордон із українського боку й дійшов до політика

У мережі з’явилося відео моменту силового прориву колишнього президента Грузії, екс-глави Одеської ОДА Михайла Саакашвілі з прихильниками лінії українських прикордонників у пункті пропуску «Шегині». Відповідний запис опубліковано на сторінці політсили політика у Facebook.

Як видно з ролика, - уривку прямої трансляції одного з грузинських телеканалів, натовп прихильників Саакашвілі «прорвав» кордон із українського боку й дійшов до політика, якого не пускали прикордонники.

Після цього активісти силою відтіснили прикордонників і буквально забрали з собою Саакашвілі на українську територію.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що колишньому керівникові Одеської облдержадміністрації Михайла Саакашвілі вдалося прорватися на територію України після перебування в Польщі.

Раніше сьогодні Саакашвілі і його прихильники пішли з вокзалу Перемишля і заявили, що поїдуть на КПП "Краковець". Однак пізніше стало відомо, що два автобуси їдуть на пункт пропуску "Шегині". Прибули вони на пункт пропуску близько 18:00 за київським часом.