ua en ru

Порошенко привітав Президента Грузії з Днем незалежності

Порошенко привітав Президента Грузії з Днем незалежності Фото: Петро Порошенко

Український лідер сподівається на подальший розвиток відносин з Грузією

Президент України Петро Порошенко привітав Президента Грузії Георгій Маргвелашвілі з національним святом Грузії - Днем незалежності. Про це йдеться в повідомленні прес-служби глави української держави.

"Ваша Високоповажносте! Від імені народу України та від мене особисто прийміть вітання з національним святом Грузії - Днем незалежності", - сказано в привітанні.

За словами Порошенка, досягнення вагомих результатів у реалізації демократичних перетворень та структурних реформ в Грузії стало запорукою зміцнення її авторитету на міжнародній арені.

"Упевнений, що засновані на взаємній повазі і довірі стосунки між нашими країнами і надалі плідно розвиватимуться, в тому числі на шляху до європейської інтеграції. Користуючись нагодою, бажаю Вам доброго здоров'я, благополуччя та успіхів у відповідальній державній діяльності, а дружньому грузинському народу - миру і процвітання", - підкреслюється в посланні Президента України.

Нагадаємо, на недавньому саміті в Ризі Порошенко заявив, що Україна бореться за право Грузії, Молдови та Білорусі бути Європою.