ua en ru

Порошенко відвідає економічний форум у Давосі 20-22 січня

Порошенко відвідає економічний форум у Давосі 20-22 січня Фото: Петро Порошенко

Порошенко планує зустрітися з керівниками МВФ, Червоного Хреста та главами держав

Президент України Петро Порошенко відвідає Всесвітній економічний форум у Давосі, який відбудеться 20-22 січня 2016 року. Про це у Twitter повідомив прес-секретар глави держави Святослав Цеголко.

"20-22 січня президент відвідає економічний форум у Давосі, де зустрінеться зокрема з керівниками МВФ, Червоного Хреста та керівниками держав", - написав Цеголко.

Як повідомляє прес-служба Порошенка, глава держави візьме участь у неформальних засіданнях світових економічних лідерів на теми "Імперативи на 2016 рік" та "Боротьба з гібридними загрозами".

Програмою візиту також передбачено проведення низки двосторонніх зустрічей, зокрема з директором-розпорядником Міжнародного валютного фонду Крістін Лагард, президентом Міжнародного комітету Червоного Хреста Петером Мауером, прем'єр-міністром Королівства Нідерланди Марком Рютте, а також з провідними представниками міжнародних бізнесових та інвестиційних кіл.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Меркель скасувала візит на економічний форум у Давос з-за проблем з мігрантами.

Також повыдомлялося, що Генеральний секретар ООН Пан Гі Мун 21 січня проведе тристоронню зустріч з лідерами грецької і турецької громад Кіпру, щоб обговорити стан справ у врегулюванні конфлікту на острові.