ua en ru

Порошенко подякував дружині за підтримку в "складний рік"

Порошенко подякував дружині за підтримку в "складний рік" Фото: Петро Порошенко

Порошенко сказав дружині "спасибі" за те, що вона "завжди поруч"

Президент України Петро Порошенко сьогодні, 26 травня 2015 року, подякував своїй дружині Марині за підтримку в складний рік. Про це Порошенко написав у своєму Facebook.

"Складний рік. Спасибі тобі, що ти завжди поруч", - написав він.

ПП: Складний рік.Дякую тобі, що ти завжди поруч

Posted by Петро Порошенко on 26 травня 2015 р.

Нагадаємо, 25 травня 2014 р. в Україні відбулися вибори Президента України, за результатами яких Петро Порошенко набрав 54,7% голосів. Таким чином, другий тур вже не знадобився.

Інавгурація Порошенко пройшла вже 7 червня 2014 р. Тому скоро Україна буде відзначати рік президентства Порошенко.

Зазначимо також, що ще під час передвиборної кампанії Порошенко обіцяв продати свій бізнес. Однак за рік президентства Порошенко інформації про виконання обіцянки поки немає.

Вже у вересні 2014 р. український Президент підтвердив, що компанія Rothschild отримала всі повноваження для продажу його бізнесу. Однак процес затягнувся, зокрема, щодо продажу кондитерської корпорації Roshen.

Повідомлялося, що в купівлю активу була зацікавлена швейцарська компанія Nestle, але сторони не зійшлися в ціні. Глава адміністрації Президента України Борис Ложкін, в свою чергу, заявив, що переговори про продаж Roshen тривають, але "попит не просто поганий, а дуже поганий".

20 травня 2015 р. Порошенко, як раз до року свого президентства, пообіцяв через кілька тижнів розкрити деталі продажу свого бізнесу.