ua en ru

Порошенко схвалив ратифікацію протоколу з Білоруссю про захист інформації

Порошенко схвалив ратифікацію протоколу з Білоруссю про захист інформації Фото: Петро Порошенко

Повернуто з підписом від Президента 27 квітня

Президент України Петро Порошенко підписав закон України 298-VIII "Про ратифікацію протоколу між Кабінетом міністрів України та урядом Республіки Білорусь про внесення змін в угоду між Кабінетом міністрів України та урядом Республіки Білорусь про співробітництво в галузі технічного захисту інформації, підписаного р. Мінську 22 січня 2003 р." Про це повідомляється на офіційному сайті Верховної Ради України

"Повернуто з підписом від Президента (27.04.2015)", - йдеться в статусі проходження цього документа.

Метою прийняття зазначеного закону є виконання внутрішньодержавних процедур для набрання чинності міжнародним договором України, що створить необхідні нормативно-правові основи для співпраці з білоруською стороною в галузі технічного захисту інформації.

Цей протокол набуває чинності з дати отримання сторонами останнього письмового повідомлення про виконання внутрішньодержавних процедур, необхідних для набуття його чинності.

Нагадаємо, 8 квітня 2015 р. Верховна Рада ратифікувала протокол про співпрацю з Білоруссю щодо захисту інформації. За відповідний законопроект № 0006 проголосували 268 нардепів із 226 мінімально необхідних.