ua en ru

Порошенко: РНБО необхідно вжити заходів щодо запобігання загроз з боку Росії

Порошенко: РНБО необхідно вжити заходів щодо запобігання загроз з боку Росії Фото: Петро Порошенко

Президент також заявив, що Закарпаттю необхідно кадрове оновлення

Президент України Петро Порошенко заявив, що РНБО необхідно вжити невідкладні заходи щодо запобігання загроз з боку Росії. Про це повідомляє прес-служба Адміністрації Президента.

"Маємо вжити невідкладних заходів щодо запобігання та нейтралізації загроз у сфері державної безпеки в умовах активізації зовнішнього втручання з боку агресора, з боку Росії у внутрішні справи України, реалізації нею сценаріїв, спрямованих на дестабілізацію суспільно-політичної ситуації з використанням кримінальних, етнонаціональних та соціально-економічних чинників", - сказав Порошенко.

Він також наголосив, що факт збройного зіткнення, що відбувся на території Мукачівського району Закарпатської області, свідчить про необхідність кадрового оновлення та посилення державних адміністрацій, територіальних органів МВС, Державної прикордонної служби, Державної фіскальної служби та Служби безпеки України у Закарпатській області.

"Відповідні кадрові рішення вже були, висновки зроблені. І це лише початок", - сказав Порошенко.

Нагадаємо, секретар РНБО Олександр Турчинов вважає, що заяви лідера так званої "Донецької народної республіки" Олександра Захарченка свідчать про те, що Росія має намір зірвати мінські домовленості.