ua en ru

Порошенко назвав "Дніпро" командою з характером

Порошенко назвав "Дніпро" командою з характером Фото: Петро Порошенко

Команда обов'язково стане чемпіоном, - Порошенко

Президент України Петро Порошенко назвав дніпропетровську футбольну команду "Дніпро" командою з характером після фіналу Ліги Європи вчора, 27 травня. Про це Президент написав на своїй сторінці в Facebook.

"Сьогодні хлопці довели, що "Дніпро" - команда з характером. А той, хто має волю до перемоги, обов'язково буде мати результат. Вірю, що з таким характером команда обов'язково здобуде чемпіонство", - написав Президент.

ПП: Сьогодні хлопці довели, що “Дніпро” - команда з характером. А той, хто має волю до перемоги, обов’язково матиме результат. Вірю, що з таким характером команда обов’язково здобуде чемпіонство.#Дніпро

Posted by Петро Порошенко on 27 травня 2015 р.

Нагадаємо, вчора у Варшаві на "Національному стадіоні" між дніпропетровським "Дніпром" та іспанською "Севільєю" був розіграний фінал Ліги Європи. Перемогу здобув іспанський клуб.

Зазначимо, команда "Дніпро" намагалася зробити той максимум, на який здатна. І за це кожен український уболівальник дякую від усього серця. "Дніпро" сезону 2014-2015 залишиться справжніми "Воїнами Світла", яким для великої перемоги не вдалося зробити останній крок.