ua en ru

Порошенко нагородив ветеранів "Динамо" на честь 40-річчя перемоги в Суперкубку УЄФА

Порошенко нагородив ветеранів "Динамо" на честь 40-річчя перемоги в Суперкубку УЄФА Фото: нагородження ветеранів "Динамо"

І відзначив їх внесок у розвиток футболу України

Президент України Петро Порошенко нагородив орденами за заслуги ветеранів київського футбольного клубу "Динамо" на честь 40-річчя перемоги в Суперкубку УЄФА. Відповідний указ опублікований на сайті Президента.

Так, державними нагородами Президент відзначив внесок у розвиток вітчизняного футболу практично весь склад тріумфаторів Суперкубка УЄФА 1975 р., в тому числі Олега Блохіна, Леоніда Буряка, Володимира Мунтяна, Миколи Фоменка, Анатолія Конькова і інших футбольних ветеранів.

Крім того, Порошенко провів урочистий прийом, на якому особисто привітав з 40-річчям перемоги зірковий склад "Динамо". Також він зазначив патріотичну позицію в середовищі вболівальників київського клубу.

"Незважаючи на традиційне суперництво серед фанів футбольних клубів, вони прийняли рішення припинити суперечки і вступити у величезну боротьбу спільно, щоб захистити Україну. Наші досягнення на футбольній ниві дарують нам неймовірні прояви патріотизму", - заявив Порошенко.

Порошенко нагородив ветеранів "Динамо" на честь 40-річчя перемоги в Суперкубку УЄФА

Фото: Порошенко і ветерани "Динамо"

Нагадаємо, Порошенко особисто представить Саакашвілі в якості голови Одеської ОДА.