ua en ru

Порошенко сподівається, що об'єднані БПП та УДАР увійдуть до ЄНП

Порошенко сподівається, що об'єднані БПП та УДАР увійдуть до ЄНП Фото: Петро Порошенко

Порошенко сподівається, що це станеться вже цього місяця

Президент України Петро Порошенко сподівається, що об'єднані партії "Блок Петра Порошенка "Солідарність" (БПП) та УДАР увійдуть до Європейської народної партії (ЄНП). Про це Президент повідомив в ході з'їзду БПП у п'ятницю, 28 серпня, передає кореспондент РБК-Україна.

"Люди мають об'єднуватися не стільки навколо лідерів, скільки навколо ідей, принципів, цінностей. Програма за своїм змістом є близькою до програмних та ідеологічних засад європейських народних партій. І я переконаний, що найближчим часом буде прийнята до лав Європейської Народної партії. Впевнений в тому, що ми достойні гідно представляти в цьому об'єднані європейських демократичних сил Україну", - сказав Порошенко.

Нагадаємо, Петро Порошенко привітав об'єднання партій "Блок Петра Порошенка "Солідарність" і УДАР.

"Вітаю важливий об'єднавчий крок двох ідеологічно близьких політичних партій - "Солідарності" і Удару", - заявив Президент в ході другого етапу ХІІ позачергового з'їзду політичної партії "Блок Петра Порошенка "Солідарність".

За словами Порошенка, зараз в боротьбі з ворогом Україні необхідно об'єднання.

"Об'єднання - те, що потрібно Україні. Ворог змінив пріоритети - він намагається внести хаос, використовуючи тимчасові політичні проекти... Один єдиний національно-державний прапор цінніше сотні партійних прапорів. Мій заклик до об'єднання першими почули БПП і партія "УДАР", - зазначив Порошенко.