ua en ru

Порошенко сподівається на коректну модерацію українського сегмента Facebook

Порошенко сподівається на коректну модерацію українського сегмента Facebook Фото: Петро Порошенко

Порошенко хоче відкрити офіси та інших міжнародних компаній в Україні

Президент України Петро Порошенко сподівається на коректну модерацію українського сегмента в соціальній мережі Facebook. Про це він написав на своїй сторінці в соцмережі, коментуючи відповідь засновника Facebook на скарги українських користувачів.

"Марк Цукерберг відповів на запитання українців. Сподіваюся, модерація української зони Facebook, незважаючи на всю складність, буде і надалі здійснюватися коректно і згідно всім правилам Facebook", - написав Порошенко.

ПП: Марк Цукерберг відповів на питання українців. Сподіваюсь, модерація української зони Facebook, попри всю складність,...

Posted by Петро Порошенко on 15 Май 2015 г.

Президент зазначив, що діалог з офісом Facebook було розпочато.

"Перспектива відкриття українського офісу Facebook дуже важлива. Вважаю відкриття офісів представництв міжнародних компаній в Україні - пріоритетом для нашої держави", - підкреслив Порошенко.

Нагадаємо, раніше Президент України Петро Порошенко звернувся до Цукербергу, сказавши, що "країна потребує в українському представництві в Facebook".

На це Цукерберг відповів, що "компанія могла б подумати в майбутньому". Також глава Facebook відповів на скарги українських користувачів, які заявляли, що багато їх посади були заблоковані за політичними мотивами. Глава Facebook заявив, що багато із заблокованих постів порушували стандарти співтовариства Facebook, оскільки були дуже агресивними.