ua en ru

Порошенко і Байден підтвердили необхідність збереження санкцій до повної реалізації мінських угод

Порошенко і Байден підтвердили необхідність збереження санкцій до повної реалізації мінських угод Фото: Петро Порошенко і Джозеф Байден

Порошенко провів телефонну розмову з Байденом

Президент України Петро Порошенко і віце-президент США Джозеф Байден під час телефонної розмови підтвердили необхідність збереження міжнародних санкцій до повної реалізації мінських угод. Про це йдеться в повідомленні прес-служби глави держави.

В ході розмови Порошенко поінформував Байдена про ситуацію на Донбасі і підкреслив необхідність повного виконання мінських домовленостей Росією і бойовиками.

Байден у свою чергу підтвердив готовність США продовжувати працювати для повної реалізації мінських домовленостей і відновленні територіальної цілісності України

Президент також повідомив про результати місцевих виборів в Україні 25 жовтня, які підтвердили, що Україна впевнено рухається по європейському шляху розвитку.

Нагадаємо, США передали в Україну першу партію трансляційного обладнання з метою поліпшення технічних можливостей трансляції українських каналів на Донбасі.