ua en ru

Порошенко 19-20 листопада відвідає Італію та Ватикан, де зустрінеться з Папою Римським

Порошенко 19-20 листопада відвідає Італію та Ватикан, де зустрінеться з Папою Римським Фото: Петро Порошенко

Глава української держави зустрінеться з керівництвом Італії

Президент України Петро Порошенко 19-20 листопада відвідає Італійську Республіку, а також Ватикан, де Порошенко зустрінеться з Папою Римським Франциском. Про це повідомляє прес-служба глави держави.

"19-20 листопада 2015 року відбудеться візит Президента України Петра Порошенка до Італійської Республіки та держави Ватикан. Глава Української держави зустрінеться з керівництвом Італії, зокрема з Президентом Італійської Республіки Серджо Маттареллою - вперше після його обрання главою Італійської держави та главою Ради Міністрів Італійської Республіки Маттео Ренці", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляється, сторони планують обговорити широке коло актуальних питань як двостороннього, так і міжнародного порядку денного.

Окрім цього, Порошенко має намір провести зустріч з представниками української громади в Італії.

Також, у рамках візиту до Ватикану Порошенко зустрінеться з Папою Римським Франциском, також запланована зустріч з Державним секретарем Святого Престолу кардиналом П'єтро Пароліном.

Нагадаємо, раніше міністр закордонних справ України Павло Клімкін повідомляв про наміри Порошенко відвідати Італію з робочим візитом.