ua en ru

Поплавський розпродає свої заправки

Поплавський розпродає свої заправки Фото: Махайло Поплавський, український артист, бізнесмен та народний депутат

Дві з своїх АЗС бізнесмен продав "БРСМ-Нафта"

Український артист, бізнесмен, народний депутат Михайло Поплавський продав дві свої автозаправні станції компанії "БРСМ-Нафта". Об'єкти угоди розташовані на 46-му кілометрі страссы Київ-Одеса, повідомляє OilNews.

Як повідомляє видання, обидві АЗС входили в мережу автозаправних комплексів "ПММ", яка належить Михайлу Поплавському. Продані станції розташовані на території придорожніх ресторанів бізнесмена.

Видання також наголошує, що за даними OilNews Поплавський ще в минулому році прийняв остаточне рішення продати свій автозаправний бізнес, який є для нього непрофільним.

Покупця двох заправок Поплавського - компанію "БРСМ-Нафта" - у ЗМІ часто пов'язують з колишнім міністром енергетики та вугільної промисловості, Едуардом Ставицьким.

Нагадаємо, в Україні (без урахування тимчасово окупованій території АР Крим, р. Севастополя і частини зони проведення АТО) в квітні 2015 р. через мережу автозаправних станцій (АЗС) було продано 149,6 тис. т бензину моторного, що на 32,3% менше показників аналогічного періоду 2014 р.