ua en ru

В Японії чоловік влаштував самопідпал в поїзді, загинули 2 людини

В Японії чоловік влаштував самопідпал в поїзді, загинули 2 людини Фото: Японський потяг

Один з пасажирів облив себе горючою рідиною і вчинив самопідпал

Пасажир швидкісного поїзда, що прямував з Токіо в Осаку (Японія), здійснив самопідпал і помер від отриманих ран. Також в результаті пожежі, яка спалахнула, загинула одна з постраждалих. Про це повідомляє російська служба BBC.

За словами представника залізничної компанії, у вагоні поїзда один з пасажирів облив себе горючою рідиною і вчинив самопідпал.

"В результаті у вагоні виникла пожежа і сильне задимлення. Поїзд, в якому їхали близько тисячі пасажирів, був зупинений. Було зупинено і рух на швидкісній гілці Токіо-Осака", - зазначає видання.

В свою чергу, влада вважає, що винуватець пожежі хотів вчинити самогубство. Він підпалив себе біля туалету. Померла в результаті пожежі і задимлення пасажирка була знайдена в протилежному кінці вагона.

Також повідомляється, що деякі з постраждалих пасажирів перебувають у важкому стані через наслідки задухи.

Поліція проводить розслідування даного інциденту.

Нагадаємо, 27 червня під час вечірки Color Play Asia в аквапарку в місті Нью-Тайбей (Тайвань) сталася пожежа. Повідомлялося, що вибух стався після того, як у залі був розпорошений порошок.

Відзначимо, станом на 28 червня в результаті пожежі в аквапарку на Тайвані 519 людей отримали поранення, 184 потрапили в реанімацію.