ua en ru

Полторак проведе зустріч з делегацією групи дружби "Франція-Україна"

Полторак проведе зустріч з делегацією групи дружби "Франція-Україна" Фото: Вікторія Кушнір

Також Полторак на цьому тижні проведе зустріч з міністром оборони Канади

Міністр оборони України Степан Полторак сьогодні, 2 червня 2015 р., проведе зустріч з делегацією групи дружби "Франція-Україна". Про це в ході брифінгу заявила речник Міністерства оборони України Вікторія Кушнір, передає кореспондент РБК-Україна.

"Сьогодні міністр оборони України проведе зустріч з делегацією групи дружби "Франція-Україна" Сенату Французької Республіки. Сторони планують обговорити поточну військово-політичну ситуацію в Україні та можливість підтримки нашої держави країною-партнером", - заявила Кушнір.

Також, за її словами, сьогодні заступник міністра оборони України Юрій Гусєв зустрінеться з делегацією слухачів Королівського коледжу оборонних наук академії оборони Великобританії.

Крім того, Кушнір повідомила, що Степан Полторак на цьому тижні проведе зустрічі з міністром національної оборони Канади Джейсоном Кенні.

"На цьому тижні, у рамках візиту в Україну канадської делегації на чолі з прем'єр-міністром країни Стівеном Гарпером, міністр оборони України Степан Полторак проведе зустрічі з міністром національної оборони Канади Джейсоном Кенні", - заявила Кушнір.

Також, за її словами, на цьому тижні в Україну з метою обміну досвідом та підготовки українських військовослужбовців відвідають експерти НАТО, представники консорціуму оборонних академій та дослідницьких інституцій з питань безпеки програми "Партнерство заради миру".

Нагадаємо, Україна залучить досвід Франції щодо децентралізації.