ua en ru

Полтавського міліціонера судитимуть за вбивство громадянина на блокпосту

Полтавського міліціонера судитимуть за вбивство громадянина на блокпосту Фото: полтавського міліціонера судитимуть за вбивство громадянина на блокпосту

Обвинувальний акт направлено до суду

Полтавського міліціонера судитимуть за вбивство громадянина на блок-посту. Про це повідомляє прес-служба Прокуратури Донецької області.

"Слідчим управлінням прокуратури Донецької області завершено досудове розслідування кримінального провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство), ст.128 (необережне тяжке тілесне ушкодження) та ч. 2 ст. 365 (перевищення влади або службових повноважень) КК України стосовно міліціонера, який вбив на блок-посту чоловіка", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що 17 грудня 2014 р. правоохоронець ніс службу на блокпосту, розташованому у м. Костянтинівка Донецької області. Зупинивши один із автомобілів для перевірки документів, між правоохоронцем і пасажирами авто виник конфлікт. Міліціонер здійснив вистріл з автомату внаслідок чого водій отримав поранення, а пасажир автомобіля помер на місці.

Після скоєного правоохоронцю деякий час вдавалося приховувати факт злочину. Проте, за клопотанням прокуратури Донецької області міліціонера було заарештовано.

Повідомляється, що наразі обвинувальний акт направлено до суду.

Нагадаємо, в Артемівську затримано другого підозрюваного у вбивстві майора ЗСУ.