ua en ru

Польща спростила оформлення віз українським уболівальникам на фінал Ліги Європи

Польща спростила оформлення віз українським уболівальникам на фінал Ліги Європи Фото: "Національний стадіон у Варшаві, де пройде фінал ЛЄ

Документи на візу потрібно подати не пізніше 25 травня

Польща спростила процедуру оформлення віз для українських футбольних вболівальників, які планують відвідати фінальний матч Ліги Європи УЄФА між клубами "Дніпро" та "Севілья" 27 травня у Варшаві. Про це йдеться в повідомленні прес-служби МЗС України.

"За інформацією Посольства Республіки Польща в Україні, українським вболівальникам, які планують відвідати матч, встановлено спрощений порядок оформлення віз", - сказано в повідомленні.

Для отримання такої візи заявники повинні надати в візовий центр наступні документи: візову анкету, паспорт для виїзду за кордон паспорт громадянина України, оригінал іменної дійсного квитка на матч або роздрукований електронний квиток, а також поліс медичного страхування.

Як зазначається, прийом документів на оформлення віз для вболівальників буде відбуватися у всіх 14 візових центрах на території України поза чергою і без необхідності попередньої онлайн реєстрації.

Оплата за оформлення віз буде сплачуватися безпосередньо при подачі документів у візовому центрі.

"Документи на оформлення візи повинні бути подані в візовий центр не пізніше 25 травня ц. р., оскільки термін розгляду візового клопотання становить 48 годин", - уточнили в МЗС.

Допускається також подача документів акредитованими туристичними фірмами для організованих груп вболівальників у межах консульських округів установ за місцем реєстрації заявників. В такому випадку особиста присутність заявника не вимагається.

Нагадаємо, судити фінал Ліги Європи "Дніпро" - "Севілья" буде британець Мартін Аткінсон.