ua en ru

Більше половини американців вважають, що РФ намагалася вплинути на вибори в США в 2016, - опитування

Більше половини американців вважають, що РФ намагалася вплинути на вибори в США в 2016, - опитування Фото: США (Pixabey)

67% опитаних вважають, що команда Трампа допомагала Росії

Більше половини американців (60%) вважають, що Російська Федерація намагалася вплинути на президентські вибори в США в 2016 році. Про це свідчать результати опитування, проведеного ABC News і Washington Post, повідомляє Politico.

"60% вважають, що Росія намагалася вплинути на президентську гонку 2016 року, 67% вважають, що команда Трампа допомогла їй у цьому", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше видання The New York Times повідомляло, що президент Сполучених Штатів Америки (США) Дональд Трамп найняв ще одного адвоката для захисту своїх інтересів у зв'язку з ймовірними контактами глави США з Російською Федерацією. Згідно з інформацією видання, він буде допомагати особистому юристу глави США Марку Касовицу, який не справляється з дорученими йому обов'язками.

В Білому домі ради призначенню досвідченого юриста і вважають, що він зможе переконати Трампа заздалегідь інформувати помічників про свої рішення, щоб не ставити їх у скрутне становище, коли вони роз'яснюють журналістам мотиви того або іншого кроку глави.