ua en ru

Поліція затримала серійного грабіжника банків у Києві

Поліція затримала серійного грабіжника банків у Києві Фото: запис камери спостереження

Зловмисник зізнався у пограбуванні п'яти банків

У Києві поліція затримала грабіжника після нападу на одну з банківських установ міста. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Києві.

Повідомляється, що в чергову частину управління поліції Дарницького району столиці надійшло повідомлення про розбійний напад на одну з банківських установ.

"За словами жінки (касира, - ред.), у відділення зайшов невідомий, дістав з пакета гранату і пістолет. Погрожуючи, чоловік змусив віддати наявні у касі гроші. Забравши 20 тис. грн., 2 900 євро і майже 1700 доларів, зловмисник зник у невідомому напрямку", - повідомив начальник поліції Києва Олександр Терещук.

За його словами, протягом півгодини біля станції метро "Позняки" правоохоронці затримали грабіжника та вилучили викрадені гроші. Уродженець Херсона зізнався у скоєнні нападу на банк і ще чотирьох аналогічних злочинах, які він скоїв на території Києва з 2013 року.

"Згодом його впізнали свідки. Провину затриманого підтвердили також записи з камер відеоспостереження", - додав Терещук.

Затриманому загрожує до дванадцяти років ув'язнення.

Нагадаємо, прикордонники затримали злочинця, який розшукується "Інтерполом" за крадіжку в Австрії.