ua en ru

Поліція взяла під охорону кондитерську фабрику в Житомирі

Поліція взяла під охорону кондитерську фабрику в Житомирі Фото: бійка на Житомирській кондитерській фабриці

На підприємстві сталася бійка між працівниками і людьми в балаклавах

Поліція взяла під охорону територію кондитерської фабрики "Житомирські ласощі". Про це йдеться в офіційній заяві Головного управління Національної поліції у Житомирській області, передає Житомир.info.

"В даний час підприємство на підставі укладеного договору знаходиться під охороною Управління охорони ... Національної поліції. Також публічну безпеку навколо території підприємства забезпечує необхідна кількість поліцейських", - йдеться в заяві місцевого управління Національної поліції.

Крім того, видання повідомляє, що вранці 3 січня 2015 року працівники кондитерської фабрики в черговий раз зібралися біля підприємства, яке, за їхніми словами, нібито захопили "тітушки". Працівники звернулися до поліцейських, щоб потрапити на фабрику, проте отримали відмову. Працівники вдалося відкрити ворота з іншого боку і потрапити на підприємство. Після цього сталася бійка між ними і людьми в балаклаві, поліцейські не відреагували на інцидент. Начальник обласної поліції Віталій Рудик відмовився коментувати ситуацію.

Нагадаємо, раніше президента "Житомирської кондфабрики" блокували в адмінбудівлі.