ua en ru

Поліція порушила справу за фактом масової бійки на Драгобраті

Поліція порушила справу за фактом масової бійки на Драгобраті Фото: інцидент на Драгобраті

Ініціаторами бійки опинилися представники "Правого сектору"

У Закарпатській області вчора, 10 січня 2016 року, відбулася масова бійка на гірськолижному курорті Драгобрат. Про це повідомляє прес-служба ГУ Національної поліції в Закарпатській області.

За даними поліції, невідомі люди в камуфляжній одязі влаштували бійку з обслуговуючим персоналом турбази із застосуванням зброї.

В результаті інциденту двоє охоронців турбази отримали тілесні ушкодження у вигляді різаних ран, множинних гематом голови, а також перелому ноги.

Поліція і місцеві жителі затримали п'ятьох чоловіків, що почали бійку. В даний час їх особи встановлюються. Дії зловмисників кваліфіковані слідчими за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) і ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України.

За даними видання "Голос Карпат", призвідниками бійки опинилися представники "Правого сектора".

"Чи то атошники, чи то ПС прийшли на базу Хата Магната. Почали вимагати "гостину", проте розраховуватися за надані послуги відмовилися. Коли охоронець закладу зробив їм зауваження - його сильно побили, зараз він вмирає в лікарні. Кухареві зламали ногу, а також почали бити відвідувачів. На місце прибув господар закладу зі зброєю. Прикладом вирубив одного з хуліганів, інших взяв на мушку. За цей час в Хату Магната на допомогу прийшли сусіди закладу та охорона. Хуліганів побили, зв'язали скотчем і викликали міліцію. Пов'язаних розбійників передали правоохоронцям", - розповів очевидець подій.

При цьому в "Правому секторі" заперечують, що ініціатори бійки є бійцями ПС.

Нагадаємо, 5 січня під час зіткнень під Житомирською кондитерською фабрикою поліція затримала понад 130 осіб.