ua en ru

Поліція втретє за рік затримала в Україні "злодія в законі" "Тенго Гальського"

Поліція втретє за рік затримала в Україні "злодія в законі" "Тенго Гальського" Фото: "Тенго Гальський" (Головне управління Національної поліції в Київській області facebook.com)

У грудні 2016 року та квітні 2017 року "Тенго Гальського" вже затримували українські поліцейські

В Україні втретє з грудня 2016 року затримали "злодія в законі" "Тенго Гальського". Про це повідомило Головне управління Національної поліції в Київській області на сторінці в Facebook.

"Оперативники Управління карного розшуку поліції Київської області затримали в Києві Тенгіза Чараю, відомого у кримінальному світі як "Тенго Гальський". "Злодій в законі" з Грузії вкотре нелегально прибув в Україну для перерозподілу сфер впливу в злочинному середовищі. 35-річний "кримінальний мігрант" знову перетнув державний кордон України поза пунктом пропуску Державної прикордонної служби з боку Російської Федерації. У грудні 2016 року та квітні 2017 року його вже затримували поліцейські, а рішенням Державної міграційної служби "Тенго Гальського" було видворено з країни", - говориться в повідомленні.

Правоохоронці з’ясували, що злочинна діяльність раніше судимого кримінального авторитета має транснаціональний характер, а його перебування на території України становить загрозу безпеці громадян. У 2014 році кримінального авторитета "коронували" у місті Санкт-Петербург (Росія), зазначили поліцейські.

Наразі правоохоронці звернулися до Держаної міграційної служби України з клопотанням про повторне примусове видворення громадянина Грузії з України.

«Кримінальним «авторитетам» не місце в Україні. Будемо затримувати та видворяти», – В’ячеслав Аброськін Про це перший ...

Опубліковано Головне управління Національної поліції в Київській області 29 серпня 2017 р.

Нагадаємо, у середині серпня з України видворили "злодія в законі" на прізвисько "Льоха Семипалатинський".