ua en ru

Поліція Риги затримала другого підозрюваного у руйнуванні виставки "Люди Майдану"

Поліція Риги затримала другого підозрюваного у руйнуванні виставки "Люди Майдану" Фото: місце події

Чоловік намагався втекти до Великобританії

Працівники Державної поліції Центрального ділянки міста Риги в Пардаугаві сьогодні, 8 жовтня, затримали другого підозрюваного в розгромі виставки "Люди Майдану". Про це повідомляє видання Delfi.lv.

Повідомляється, що поліції вдалося встановити та затримати чоловіка в момент, коли він сідав у мікроавтобус, на якому хотів бігти з Латвії у Великобританію.

Слідчі просять суд обрати для нього у вигляді запобіжного заходу арешт.

Разом з тим, варто зазначити, що суд Риги не став заарештовувати чоловіка, затриманого поліцією за підозрою в знищенні виставки "Люди Майдану" напроти будівлі уряду Латвії.

Проте чоловіка не звільнили в залі суду, а доставили у відділок, щоб застосувати до нього іншу, не пов'язану з позбавленням волі запобіжний захід, оскільки він і надалі залишається підозрюваним у справі.

Сам молодий чоловік приховував своє обличчя капюшоном і аркушем паперу.

Нагадаємо, у понеділок працівники поліції Центрального ділянки міста Риги отримали інформацію про те, що якісь люди зруйнували експозицію виставки "Люди Майдану", яка перебувала на бульварі Брівібас, біля будівлі уряду. За цим фактом було розпочато кримінальний процес про хуліганство. У поліції також з'явилася фотографія одного з чоловіків, разгромивших виставку.