ua en ru

Поліція відкрила дві кримінальні справи за фактом вибухів в Ужгороді

Поліція відкрила дві кримінальні справи за фактом вибухів в Ужгороді Фото: Сергій Князєв

Зловмисники розшукуються

Поліція Закарпатської області відкрила дві кримінальні справи за фактом вибухів в Ужгороді, які сталися в ніч на 13 листопада. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУНП в Закарпатській області.

"Поліцією області відкрито 2 кримінальні провадження за ч. 2 ст. 194 ККУ (Умисне знищення або пошкодження майна)", - коментує в. о. начальника Головного управління Національної поліції у Закарпатській області Сергій Князєв.

Він зазначив, що зловмисники розшукуються і будуть притягнуті до кримінальної відповідальності, однак не став розголошувати імена або версії слідства.

Нагадаємо, в Ужгороді в ніч на 13 листопада відбулося два вибухи - у приватному будинку і у дворі багатоповерхового будинку. В результаті вибухів ніхто не постраждав, вибухи були не потужні.

За даними місцевих ЗМІ, один з вибухів в Ужгороді стався у дворі депутата Ужгородської міської ради Юрія Мандича. Невідомі кинули у двір депутата бойову гранату. Вибухом було пошкоджено паркан, автомобіль і фасад будівлі, потерпілих немає.