ua en ru

Заступник глави АПУ просить Бельгію прискорити процес ратифікації УА України з ЄС

Заступник глави Адміністрації Президента України Валерій Чалий на зустрічі з делегацією бельгійських депутатів попросив представників парламенту Бельгії прискорити процес ратифікації Угоди про асоціацію України з Європейським союзом.

Заступник глави Адміністрації Президента України Валерій Чалий на зустрічі з делегацією бельгійських депутатів попросив представників парламенту Бельгії прискорити процес ратифікації Угоди про асоціацію України з Європейським союзом. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Президента України.

"Підкреслюючи важливість якнайшвидшого повного вступу в силу Угоди про асоціацію між Україною та ЄС, заступник глави АПУ звернувся до депутатів з проханням сприяти швидкій ратифікації Угоди парламентом Бельгії", - наголошується в повідомленні.

У прес-службі додали, що бельгійські парламентарії підтвердили незмінну політичну підтримку з боку Бельгії європейського вибору України, її суверенітету і територіальної цілісності.

Нагадаємо, Валерій Чалий заявив, що Україна приступає до імплементації конкретних розділів Угоди про асоціацію з Європейським союзом з 1 листопада.