ua en ru

Законопроект Рудьковського про лікування засуджених за кордоном зняв апарат ВР, - джерело

Законопроект народного депутата Миколи Рудьковського "Про внесення змін до Кримінально-виконавчого та Кримінально-процесуального кодексів України щодо правового регулювання лікування засуджених за кордоном" з сайту парламенту зняв апарат Верховної Ради. Про це "Комерсант-Україна" повідомило джерело в найближчому оточенні нардепа.

"Ми цей законопроект не відкликали, всі питання до апарату Верховної Ради - це їх рішення", - повідомило джерело.

При цьому у Партії регіонів пояснили, що цей документ є альтернативним законопроекту Сергія Міщенка, зареєстрованому в липні 2013 р., а значить, строк його можливої реєстрації - протягом 14 днів після подачі першого законопроекту - закінчився ще в липні.

Нагадаємо, раніше народний депутат від фракції Партії регіонів Микола Рудьковський зареєстрував у Верховній Раді України законопроект № 3444 "Про внесення змін до Кримінально-виконавчого та Кримінально-процесуального кодексів України щодо правового регулювання лікування засуджених за кордоном", що дозволяє, зокрема, вирішити питання засудженої екс-прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко. Пізніше цей законопроект зник з сайту парламенту.