ua en ru

Законопроект щодо лікування Тимошенко за кордоном може бути проголосований РГ у вівторок

Якщо робочий режим групи буде ефективно продовжуватися, вже завтра, 19 листопада, в обід можна буде підготувати законопроект щодо лікування засуджених за кордоном до голосування на засіданні робочої групи (РГ). Про це сьогодні заявила народний депутат із фракції Партії регіонів Інна Богословська.

Якщо робочий режим групи буде ефективно продовжуватися, вже завтра, 19 листопада, в обід можна буде підготувати законопроект щодо лікування засуджених за кордоном до голосування на засіданні робочої групи (РГ). Про це сьогодні заявила народний депутат із фракції Партії регіонів Інна Богословська під час перерви у засіданні РГ, передає кореспондент РБК-Україна.

"Поки що ми вносимо зміни (до запропонованого опозицією законопроекту), тому що проект не відпрацьований. Сьогодні ми можемо пройтися концептуально (щодо положень даного законопроекту), концептуально проголосувати всі позиції, до завтра секретаріат їх пропише, щоб це було не голосом... І якщо все буде нормально, завтра в обідню перерву можна буде вже вийти на голосування щодо норм і на підписання", - сказала Богословська.

За її словами, питання компенсації завданого засудженим збитку буде одним із найгостріших під час обговорення на робочій групі.

Законопроект щодо лікування Тимошенко за кордоном може бути проголосований РГ у вівторок

Нагадаємо, раніше в понеділок робоча група ВР щодо Тимошенко погодилася не зараховувати час лікування за кордоном у термін ув'язнення.

Також РГ одноголосно підтримала пропозицію про те, щоб в'язень, який перебуває на лікуванні за кордоном, міг бути повернений до відбування покарання в Україну в разі порушення ним умов лікування за кордоном.

Станом на 18:40 парламентська робоча група, що займається підготовкою законопроекту про лікування екс-прем'єра Юлії Тимошенко, продовжила засідання.

Близько 20:00 у засіданні РГ було оголошено перерву до вівторка, 19 листопада. Як заявив керівник групи, народний депутат із фракції ПР Геннадій Васильєв, час початку чергового засідання РГ буде оголошено згодом.