ua en ru

Закон про санкції може бути ухвалений на вечірньому засіданні Ради

Урядовий законопроект № 4453а "Про санкції" може бути ухвалений сьогодні, 12 серпня 2014 р. на вечірньому засіданні Верховної Ради України.

Урядовий законопроект № 4453а "Про санкції" може бути ухвалений сьогодні, 12 серпня 2014 р. на вечірньому засіданні Верховної Ради України. Про це домовилися прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк та народні депутати України в ході розгляду даного законопроекту у першому читанні, передає кореспондент РБК-Україна.

Яценюк в заявив, що він та інші члени уряду, зокрема міністр юстиції Пало Петренко, під час перерви у засіданні ВР, проведуть нараду з головами парламентських фракцій, груп та комітетів для розгляду поправок та пропозицій до даного законопроекту, зоб на вечірньому засіданні ВР прийняти документ в цілому.

"Я прошу голів фракцій, депутатських груп та профільних комітетів у перерві зібратися разом і провести консультації, щоб закон (про санкції) прийняти ще сьогодні. Я прошу прийняти закон про санкції в цілому на вечірньому засіданні", - звернувся до депутатів прем'єр.

У свою чергу спікер Верховної Ради України Олександр Турчинов попросив нардепів під час перерви надати всі свою пропозиції та поправки до законопроекту "Про санкції".

Нагадаємо, сьогодні нардепи на ранковому пленарному засіданні ухвалили цей закон у першому читанні.