ua en ru

Яценюк доручив перевірити відповідність керівника "Борисполя" його посаді

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк доручив міністру інфраструктури Максиму Бурбаку визначитися щодо відповідності займаній посаді керівника аеропорту "Бориспіль".

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк доручив міністру інфраструктури Максиму Бурбаку визначитися щодо відповідності займаній посаді керівника аеропорту "Бориспіль". Про це йдеться в повідомленні прес-служби Кабміну.

"Глава Уряду доручив міністру інфраструктури визначитися щодо відповідності займаній посаді керівника аеропорту "Бориспіль", - йдеться в повідомленні.

Крім того, Яценюк длл доручення Бурбаку перевірити стан дотримання законодавства при проведенні конкурсу щодо надання послуг таксі на ДП "Міжнародний аеропорт "Бориспіль".

Нагадаємо, раніше представники асоціації захисту прав громадян висловили стурбованість політикою Міністерства інфраструктури щодо кадрових призначень керівництва МА "Бориспіль". Зокрема, в асоціації були обурені призначенням на ключову посаду в МА "Бориспіль" Бориса Шахсуварова, який в 2011 р. був відсторонений від посади генерального директора у зв'язку з підозрами у розкраданні державних коштів у великих розмірах.