ua en ru

Яресько сьогодні в Раді представить держбюджет на 2015 р

Яресько сьогодні в Раді представить держбюджет на 2015 р

Верховна Рада України сьогодні на пленарному засіданні розгляне законопроект про посилення повноважень голови РНБО та заслухає міністра фінансів Наталю Яресько , яка представить державний бюджет України на 2015 р. Про це йдеться у порядку денному засіданні парламенту.

Так, нардепи розглянуть у другому читанні проект закону № 1343 "Про внесення змін до закону України "Про Раду національної безпеки і оборони України" щодо вдосконалення координації і контролю у сфері національної безпеки і оборони (друге читання із скороченням строку підготовки)".

Крім того, парламентарі планують розглянути у першому читанні проекти законів № 1014 "Про внесення змін до деяких законів України (щодо забезпечення і гарантування національної безпеки України)" та № 1014-3 "Про внесення змін до деяких законів України щодо відмови України від здійснення політики позаблоковості".

Також депутати сьогодні заслухають міністра фінансів Яресько з представленням держбюджетну на 2015 р. та ухвалять проект постанови про особливості процедури розгляду і прийняття проекту закону України про держбюджет.

Нагадаємо, Кабінет міністрів України прогнозує падіння ВВП на 4,3%, та рівень інфляції 13,1% на 2015 рік.