ua en ru

Янукович запропонували план, який передбачає дострокові президентські вибори, - Туск

Прем'єр-міністр Польщі Дональд Туск заявив, що Президенту України Віктору Януковичу запропонували план, згідно з яким до літа в Україні має бути змінена Конституція і до кінця 2014 р. мають відбутися дострокові вибори Президента та парламенту

Прем'єр-міністр Польщі Дональд Туск заявив, що Президенту України Віктору Януковичу запропонували план, згідно з яким до літа в Україні має бути змінена Конституція і до кінця 2014 р. мають відбутися дострокові вибори Президента та парламенту . Про це Туск заявив в інтерв'ю телеканалу TVN-24 повідомляє Еспресо.TV

Згідно пропозиції, до літа має бути змінена Конституція і до кінця 2014-го року мають відбутися дострокові вибори президента та парламента.

План також передбачає, що в десятиденний термін створити уряд національної довіри.

Ця пропозиція озвучена Януковичу і нині міністри закордонних справ Польщі, Німеччини та Франції говорять про це з опозиційною трійкою.

"Глава польського уряду Туск повідомив, що Янукович заявив про готовність до проведення дострокових президентських і парламентських виборів", - повідомляється на офіційній сторінці ВО "Батьківщина" у соцмережі Twitter.