ua en ru

Янукович співчуває сім'ям загиблих на вул. Грушевського

Президент України Віктор Янукович висловив співчуття сім'ям загиблих під час подій на вул. Грушевського у Києві.

Президент України Віктор Янукович висловив співчуття сім'ям загиблих під час подій на вул. Грушевського у Києві. Про це повідомляє прес-служба Президента України.

"Висловлюю превеликий жаль з приводу загибелі людей у конфлікті, спровокованому екстремістами від політики. Мої щирі співчуття сім'ям загиблих", - йдеться у зверненні.

Нагадаємо, сьогодні Генпрокуратура підтвердила загибель від вогнепальних поранень двох людей на вул. Грушевського. Так, вранці, о 6:25, невідомий повідомив, що в приміщенні бібліотеки Національної академії наук знаходиться труп чоловіка. При цьому труп спочатку принесли в Будинок профспілок, а потім він був переміщений до приміщення бібліотеки. Крім того, за повідомленням прес-служби ГПУ, близько 9 години ранку, в приміщенні бібліотеки було виявлено тіло ще одного чоловіка з вогнепальними пораненнями. Зараз, правоохоронними органами ретельно розслідуються обставини загибелі цих людей.

Звернемо увагу, сьогодні Янукович заявив, що політичні випробування посилять Україну. Він також зазначив, що саме національна єдність є запорукою утвердження України як вільної європейської держави. Крім того, Янукович впевнений, що 2014 р. також стане роком зміцнення і розвитку місцевого самоврядування.