ua en ru

Янукович закликає опозицію шукати шляхи вирішення політичної кризи в Раді

Президент Віктор Янукович закликає опозицію розглянути питання підписання угоди про асоціацію з ЄС та вирішення політичної кризи в Україні у Верховній Раді. Про це Янукович заявив під час завершення засідання загальнонаціонального круглого столу, передає кореспондент РБК-Україна.

"З цього питання потрібно провести парламентські слухання... Давайте ми разом, прозоро, у залі Верховної Ради, розглянемо це питання... Запросимо товаровиробників, зберемося: політики, уряд, проведемо стільки часу, скільки потрібно", - сказав Президент.

На його думку, на таких слуханнях повинні бути присутніми представники двох груп українських товаровиробників, які, за твердженням Президента, найбільше постраждають від угоди про асоціацію з ЄС.

"Візьмемо дві групи... Візьмемо сільське господарство і візьмемо машинобудування... Давайте запросимо товаровиробників... Послухаємо", - запропонував Янукович.

Він вважає, що за підсумками таких переговорів можна буде прийти до прийнятного для всіх рішення щодо подальшого шляху розвитку.