ua en ru

Янукович перепідпорядкував Державну службу інтелектуальної власності Мінекономіки

Президент України Віктор Янукович перепідпорядкував Державну службу інтелектуальної власності Міністерству економічного розвитку і торгівлі. Про це йдеться в указі Президента України № 689/2013 від 18 грудня 2013 р. "Про внесення змін до деяких указів Президента України".

Так, Янукович своїм указом вніс зміни у положенні про Державну службу інтелектуальної власності України, затвердженому Указом Президента України від 8 квітня 2011 р. № 436, замінивши в абзаці першому пункту 1 слова "міністра освіти і науки України" з словами "міністра економічного розвитку і торгівлі України".

Нагадаємо, згідно діючої редакції положення, у даному пункті йдеться про те, що Державна служба інтелектуальної власності України є центральним органом виконавчої влади, діяльність якого спрямовується і координується Кабінетом міністрів України через міністра освіти і науки України.

З внесенням даних змін, Державна служба виходить з підпорядкування міністра освіти і науки України Дмитра Табачника та перепідпорядковується Ігорю Прасолову.